Tourism Ireland

Klant
Tourism Ireland
Branches
Influencers
Liesbeth Rasker

Noord-Ierland door de ogen van travelinfluencer Liesbeth Rasker samen met &C

Een ruige kust met hoge kliffen en immense rotspartijen, verrassende en hippe steden als Belfast en natuurlijk de beroemde ruïnes, mythes en het eindeloze uitzicht over zee. Schrijver Liesbeth Rasker neemt je mee op roadtrip naar Noord-Ierland in de videoserie Beauty & Belfast. Dat belooft wat!

01De vraag

Hoe creëren we een buzz voor Noord-Ierland als een betaalbare ‘must-see’ bestemming in 2022, met een makkelijke reis vanuit Amsterdam naar Belfast. De te bereiken doelgroep was ‘Culturally Curious’ in de leeftijdscategorie 25 – 65 jaar, idealiter uit de Randstad.

02De oplossing

De verschillende aspecten van Noord-Ierland werden gebundeld in een online travel serie. In de videoserie van &C nam Liesbeth Rasker de kijkers op zoektocht naar de tofste en meest bijzondere plekken van dit ruige land, het lekkerste eten en natuurlijk de leukste pubs. Naast de video’s werden er advertorials ingezet, als ook de socials van &C en Liesbeth zelf.

03Het resultaat

Naast de leuke reacties van volgers, bewees ook het social resultaat het succes van de campagne. Uit het enthousiasme voor de reis heeft Liesbeth extra redactionele content geplaatst. Ook &C heeft de content goed kunnen aanjagen. In totaal zijn er meer dan een miljoen social views behaald, leidend tot een overscore van 193% op de originele KPI.

Bekijk de video’s hier:

Aflevering 1
Aflevering 2
Aflevering 3

Dit brengt allemaal herinneringen op van mijn stage periode in Ardmore ~ Ierland, zo’n mooi en gezellig land! 😍

Hendrika - Volger Liesbeth

Gerelateerde projecten

Alle projecten