KARWEI

Klant
Karwei
Branches
Influencers
Elisah Jacobs

Een mooi thuis, dat wil toch iedereen

Het is niet enkel een dak boven je hoofd, het is een plek waar je jezelf kan zijn, waar je van elkaar houdt, waar je slaapt, waar je eet en gewoon even niets doet; thuis. Dit is waar KARWEI voor staat, van een huis een thuis maken. Van het verbouwen tot het inrichten, KARWEI is de plek waar je moet zijn. De veelzijdigheid aan producten die zij hebben onderscheidt hen van andere bouwmarkten en dat laten delen ze graag met de Nederlandse interieurliefhebber.

01De vraag

KARWEI onderscheidt zich van andere bouwmarkten doordat zij naast bouwmaterialen ook woonaccessoires aanbieden. De uitdaging lag bij hen dan ook om naast de klussers ook de interieurliefhebbers naar hun filialen te trekken.

02De oplossing

En waar bereik je de interieurliefhebbers beter dan bij de grootste online interieurliefhebber, namelijk Elisah Jacobs van InteriorJunkie. Samen met Elisah zijn we een langdurige creatieve campagne aangegaan waarbij zij zowel het bouwassortiment als het woonassortiment van KARWEI op een natuurlijke wijze verwerkte in haar content. Ze ging aan de slag met inspirerende home-make-overs bij volgers thuis en pimpte bij haar thuis zowel binnen als buiten verschillende ruimtes. Dit liet zij terug komen in blogs, video- en social content.

03Het resultaat

Met de samenwerking is duidelijk naar voren gekomen hoe je bepaalde hoekjes in het huis met kleine aanpassingen grootst kan veranderen. Dit door middel inspiratie op te doen bij de KARWEI. Daarnaast heeft KARWEI gebruik kunnen maken van alle gecreëerde content en is de doelgroep niet enkel op Elisah haar kanalen getriggerd om naar de KARWEI te gaan, maar ook via de kanalen van KARWEI.

Ik werk al jaren met veel plezier met KARWEI samen. Mijn volgers weten dat ik fan ben van het merk en dat maakt deze langdurige samenwerking zo authentiek.

Elisah Jacobs - InteriorJunkie

Gerelateerde projecten

Alle projecten