Wat wij doen

Onze missie is om merken naar een hoger niveau te tillen door hun verhalen op de juiste manier, door de juiste persoon te laten te vertellen.

Influencer marketing

Influencer marketing is een effectieve manier om je merkboodschap op persoonlijke wijze over te brengen op de doelgroep. Hiervoor is de match tussen merk en influencer key, deze maken wij op basis van segment, doelgroep en doelstelling van de campagne. Waarna een succesvolle strategie wordt bedacht en uitgewerkt. De campagne gaat van start en gaandeweg worden de resultaten en engagement nauwlettend gemonitord en geoptimaliseerd om zo het grootste succes voor het merk neer te zetten.

Onze werkwijze

Boekingen & events

Zoek jij een Sparkle voor jouw (interne) event? Onze talenten zijn te boeken als host, spreker, reporter of gast. We beschikken over een breed netwerk aan inspirerende talenten met ieder hun eigen verhaal of expertise waardoor we altijd de juiste match kunnen maken.

Daarnaast organiseren we influencer events, zowel als onderdeel van een campagne als ter inspiratie voor merken. Denk aan kookworkshops, meet & greets en winkelvloeractivaties.

Neem contact op

Influencer management

We begeleiden onze influencers in de ontwikkeling van hun professionele loopbaan. We regelen, ontzorgen, adviseren en sluiten deals met de best passende merken. Zo kunnen onze talenten zich focussen op het creëren van inspirerende content en het uitwerken van de meest creatieve ideeën. Succes vraagt om focus en excellent management.

Vraag naar de mogelijkheden

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op Bel 070 - 338 88 82