Oslo Skin Lab

Klant
Oslo Skin Lab Partnership
Branches

The Solution - het antwoord op mooi ouder worden

We worden het allemaal; ouder. Een mooi gegeven, alleen heeft de tijd niet altijd een goed effect op de elasticiteit van je huid. Vanaf je dertigste levensjaar maak je minder natuurlijke collageen aan, waardoor je huid wat slapper kan worden. Oslo Skin Lab heeft hier dé oplossing voor, of wel The Solution. Een wetenschappelijk bewezen collageen supplement dat de huid versteviging biedt, rimpeldiepte vermindert en verschillende persoonlijke voordelen met zich meebrengt.

Oslo Skin Lab heeft in 2019 haar intrede gedaan in Nederland en sindsdien hebben we samen verschillende mooie ambassadeurschappen opgezet met bekende influencers en Nederlanders. Denk aan gezichten als Do, Kim Kötter, Ronald de Boer, Daisy Oppelaar, InteriorJunkie, OptimaVita en Aranka van der Voorden. Inmiddels hebben we in 2 jaar tijd al meer dan 25 gezichten verbonden aan dit merk.

01De vraag

In het jaar dat Oslo Skin Lab naar Nederland toekwam, klopten zij ook aan bij HelloSparkle. Met de uitdaging om het merk op een brede en authentieke wijze onder de aandacht te brengen bij de Nederlandse doelgroep, ofwel vrouwen/mannen vanaf 30 jaar. Naast merkbekendheid lag er ook een secundaire doelstelling, namelijk het genereren van abonnementen.

02De oplossing

Om deze twee doelstellingen effectief aan te gaan, is er een eerste poule aan influencers/BN’ers opgezet wie het product voor anderhalve maand zijn gaan testen. Op basis van hun persoonlijke ervaringen zijn wij om tafel gegaan en hebben plannen geschetst voor verschillende vormen van content. Van Instagramreels en -posts tot aan YouTube shout-outs en blogs. Iedere influencer/BN’er kreeg vrijheid om een eigen voorstel te doen op basis van content en insteek. Zo bleven we dichtbij de authenticiteit van de influencer/BN’er en wordt Oslo Skin Lab vanuit intrisieke motivatie verwerkt in de content.

03Het resultaat

Tweeënhalf jaar later en Oslo Skin Lab is een van de bekendste collageen aanbieders van Nederland. Waarbij er iedere dag nieuwe abonnementen worden afgesloten en de samenwerkingen met de maand uitbreiden.

Ik gebruik dit al van af 16 juli 2020 en ik merk ook zo veel verschil mijn rimpels wat je rimpels noemt zijn zeker 40 % minder geworden dat dankzij jou love it ❤

volger van Optima Vita - nieuwe fan

Gerelateerde projecten

Alle projecten