Oostenrijks Toeristenburo

Klant
Oostenrijks Toeristenburo
Branches

Citytrips Salzburg & Wenen

Om aandacht te genereren voor de steden Salzburg & Wenen hebben we twee influencers gevraagd om op citytrip te gaan. Jenny Alvares ging met haar zus naar Salzburg en Saskia Weerstand bezocht Wenen met haar man. Tijdens hun trips namen zij hun volgens mee langs een aantal belangrijke highlights met als hoogtepunt de vele kerstmarkten die de steden rijk zijn.

01De vraag

Hoe kunnen we potentiële reizigers inspireren om Salzburg & Wenen te kiezen als bestemming voor hun volgende citytrip? De te bereiken doelgroep was vrouwen (moeders) tussen de 25 en 40 jaar met interesse in cultuur.

02De oplossing

Via Instagram stories hielden Jenny en Saskia hun volgers op de hoogte tijdens hun citytrips. De verschillende aspecten van Salzburg en Wenen werden na de trip gebundeld in verschillende video’s die op zowel Instagram als TikTok werden geplaatst. Dit zorgde voor een inspirerende sfeerimpressie richting de doelgroep.

03Het resultaat

Naast de vele reacties van volgers, bewees ook het social resultaat het succes van de campagne. Zowel de influencers als hun volgers waren verrast door wat de steden te bieden hadden. Één van Jenny’s TikTok’s is zelfs viral gegaan en inmiddels staat de teller op 5.7 miljoen views!

Thank you so much for your visit and lovely impressions!

@visitsalzburg - Salzburg Tourist Office

Gerelateerde projecten

Alle projecten