menu close instagram linkedin twitter facebook
Love Beauty and Planet
Social
Love Beauty and Planet

De vegan leefstijl wordt door steeds meer mensen gevolgd, een leefstijl waarbij dierlijke producten volledig worden laten staan. Het verzorgingsmerk Love Beauty and Planet speelt hier mooi op in en heeft met JennieFromTheBlog een mooie samenwerking opgezet.

JennieFromTheBlog staat bekend om haar vegan leefstijl en gebruikte de producten van Love Beauty and Planet al voordat zij werd uitgenodigd voor een rondvaart over de Amsterdamse grachten op de Plastic Whale sloep. In samenwerking met Plastic Whale haalt Love Beauty and Planet plastic afval uit de grachten om vervolgens te recyclen tot verschillende voorwerpen. Van boten tot aan spiegels. Tijdens de boottocht heeft Jennie het Instagramaccount van Love Beauty Planet overgenomen en heeft zij de volgers meegenomen op de boottocht. Op deze manier hebben we haar kanaal direct gekoppeld aan het kanaal van Love Beauty and Planet.

De plastic vangst van haar boottocht is door een speciale organisatie omgetoverd tot een mooie zelfontworpen spiegel. Zij is naar het productiebedrijf gegaan en heeft met eigen ogen mogen zien hoe haar spiegel werd gemaakt. Het leuke hieraan is dat de flessen van Love Beauty and Planet ook uit gerycled plastic bestaan en enorm bijdragen aan duurzaamheid. Met de samenwerking hebben we een breed publiek aangetrokken en de duurzame boodschap van Love Beauty and Planet op creatieve wijze overgebracht.Ben je ook geïnteresseerd in een duurzame samenwerking met Jennie of een van onze andere influencers? Neem dan contact op via team@hellosparkle.nl.