menu close instagram linkedin twitter facebook
Sparkle moment Francesca
Sparkle moment
Francescakookt

ELKE WEEK STELLEN WE DRIE PERSOONLIJKE VRAGEN AAN ÉÉN VAN ONZE INFLUENCERS.
DEZE WEEK AAN FRANCESCA VAN FRANCESCAKOOKT.

✰ Hi Francesca! Op jouw website deel je de lekkerste recepten. Wat vind je eigenlijk het leukste aan je werk als blogger?
"Het allermooiste aan mijn werk is toch wel dat ik iedere dag bezig mag zijn met mijn grootste passie: eten! Maar ook dat het zo dicht bij mij als persoon staat. Ik ben bijna 8 jaar geleden begonnen met bloggen aan mijn eigen keukentafel en vertelde verhalen uit mijn persoonlijke leven. Aan die basis is in al die jaren echt niets veranderd. Ieder artikel en ieder recept is een weergave van wie ik ben en ik ben iedere dag nog gelukkig dat ik anderen kan inspireren met verhalen en recepten uit mijn leven."

✰ Op welke artikelen op je blog ben je het meest trots? Waarom juist deze artikelen?
"Op ieder recept dat gekookt is door mijn volgers (en waar ze blij van zijn geworden) ben ik trots! En in cijfers misschien toch wel op het recept van mijn Surinaamse bami dat al meer dan 1 miljoen keer is bekeken, en dat trouwens veelvuldig is gekopieerd ;). Ik heb Surinaams leren koken van mijn schoonfamilie en ik probeer in al mijn Surinaamse recepten de authenticiteit te bewaren en daar genieten heel veel mensen van. Qua inhoud ben ik trouwens ook heel trots op mijn culinaire reisverslagen. Met mijn man en twee kids reis ik wat af en wij maken altijd een combinatie van een gezins- en eetvakantie. De verslagen die ik publiceer zijn heel uitgebreid en worden veelvuldig gelezen en ook organisch gevonden binnen zoekmachines."
 
✰ What makes you sparkle?
"Mijn mannen, positiviteit en liefde voor eten.  De kleine dingen in het leven zijn voor mij het meest waardevol en mij maak je het meest blij als ik iedereen die ik liefheb rondom een tafel heb zitten vol met lekker eten. Dat kleine geluk probeer ik ook over te brengen in alles wat ik doe online, of dat nou op mijn blog of op mijn social kanalen is. That’s my sparkle."