Hello, we make brands sparkle.

HelloSparkle is specialist in influencer marketing; we ontwikkelen creatieve strategieën voor online influencer campagnes tot events en winkelvloer activaties

Wij snappen influencer marketing, al 10 jaar.

Wat wij doen

HelloSparkle is specialist op het gebied van influencer marketing; we ontwikkelen creatieve strategieën voor online campagnes tot events en winkelvloeractivaties. Om ervoor te zorgen dat jouw merkboodschap op de juiste manier overkomt bij de doelgroep en we deze ook activeren. Dit doen we op basis van onze jarenlange ervaring, perfecte matches met ons sterke en betrouwbare netwerk en data.

No-nonsense aanpak staat bij ons centraal, what you see is what you get.

Wat wij doen

Onze services & diensten

Influencer marketing
Boekingen & events
Influencer management

Influencer marketing

Influencer marketing is een effectieve manier om je merkboodschap op persoonlijke wijze over te brengen op de doelgroep. Hiervoor is de match tussen merk en influencer key, deze maken wij op basis van segment, doelgroep en doelstelling van de campagne. Waarna een succesvolle strategie wordt bedacht en uitgewerkt. De campagne gaat van start en gaandeweg worden de resultaten en engagement nauwlettend gemonitord en geoptimaliseerd om zo het grootste succes voor het merk neer te zetten.

Meer informatie

Boekingen & events

Zoek jij een Sparkle voor jouw (interne) event? Onze talenten zijn te boeken als host, spreker, reporter of gast. We beschikken over een breed netwerk aan inspirerende talenten met ieder hun eigen verhaal of expertise waardoor we altijd de juiste match kunnen maken.

Daarnaast organiseren we influencer events, zowel als onderdeel van een campagne als ter inspiratie voor merken. Denk aan kookworkshops, meet & greets en winkelvloerevents.

Meer informatie

Influencer management

We begeleiden onze influencers in de ontwikkeling van hun professionele loopbaan. We regelen, ontzorgen, adviseren en sluiten deals met de best passende merken. Zo kunnen onze talenten zich focussen op het creëren van inspirerende content en het uitwerken van de meest creatieve ideeën. Succes vraagt om focus en excellent management.

Meer informatie

Wij maken succesverhalen

Bekijk alle Projecten

Voor ieder verhaal een uniek gezicht

Bekijk Influencers

Voor ieder verhaal een uniek gezicht

Ons netwerk bestaat uit 100+ gerenommeerde influencers. Voor ieder merk en verhaal verzorgen wij unieke matchmaking. HelloSparkle ontzorgt: we sluiten de deal, stellen het contract op en verzorgen het projectmanagement.

Bekijk Influencers

Samenwerken? Kom langs voor een ☕️ in hartje Den Haag

Neem contact op Bel 035 711 3120