menu close instagram linkedin twitter facebook
 • PAX | Vrede wie durft

  03-12-2018

  360 inzet PAX | Vrede wie durft

  Vrede, wie durft? Vredesorganisatie PAX daagt mensen uit om hun steentje bij te dragen aan de vrede en zo ook Merel van deGroeneMeisjes, Martine & Willemijn van 2WMN en Vivian Reijs van VivOnline. De dames zijn binnen hun netwerk op zoek gegaan naar mensen wie zich inzetten voor een betere wereld.

 • Boekingen

  12-06-2018

  Boekingen Leave a little sparkle wherever you go

  Onze influencers worden regelmatig geboekt als spreker of host, om workshops te geven of voor hun aanwezigheid op (PR)-events en beurzen. Afgelopen tijd zijn er een aantal boekingen geweest die we graag even op een rijtje zetten.

 • Vera Camilla Lucker lanceerde de Beauty Travelbags in samenwerking met L’Oréal.

  15-05-2018

  Productontwikkeling BEAUTY TRAVELBAG van L’Oréal

  Vera is één van de grootste beauty influencers van Nederland. Het ontwerpen van een make-up bag is haar dan ook op het lijf geschreven! En dus creëerden we in samenwerking met L’Oréal de Beauty Travelbags.

 • Atout France

  08-05-2018

  Boeking Atout France

  Om de veelzijdigheid van Franse wintersportgebieden aan de Nederlandse wintersporter te brengen stuurde Atout France 10 influencers naar Frankrijk. Hier namen zij de proef op de som en creëerden inspirerende content.

 • 100% plantaardig met Becel

  20-04-2018

  Partnership Becel

  De 100% plantaardige margarine van Becel: waar is het eigenlijk van gemaakt? En verschilt margarine echt één molecuul van plastic? Het gebeurt regelmatig dat fabels als feiten worden aangenomen.

 • Momentmarketing met Pasen

  11-04-2018

  Momentmarketing Zet de bloemetjes buiten met Pasen

  Bij moment marketing draait het om het inhaken op het juiste moment. Pasen is tijdens het voorjaar hét ideale moment om je als merk te verbinden aan de meest invloedrijke influencers. In deze case worden een aantal voorbeelden van creatieve momentmarketing tijdens Pasen uiteengezet.