menu close instagram linkedin twitter facebook
 • Boekingen

  12-06-2018

  Boekingen Leave a little sparkle wherever you go

  Onze influencers worden regelmatig geboekt als spreker of host, om workshops te geven of voor hun aanwezigheid op (PR)-events en beurzen. Afgelopen tijd zijn er een aantal boekingen geweest die we graag even op een rijtje zetten.

 • Vera Camilla Lucker lanceerde de Beauty Travelbags in samenwerking met L’Oréal.

  15-05-2018

  Productontwikkeling BEAUTY TRAVELBAG van L’Oréal

  Vera is één van de grootste beauty influencers van Nederland. Het ontwerpen van een make-up bag is haar dan ook op het lijf geschreven! En dus creëerden we in samenwerking met L’Oréal de Beauty Travelbags.

 • Atout France

  08-05-2018

  Boeking Atout France

  Om de veelzijdigheid van Franse wintersportgebieden aan de Nederlandse wintersporter te brengen stuurde Atout France 10 influencers naar Frankrijk. Hier namen zij de proef op de som en creëerden inspirerende content.

 • 100% plantaardig met Becel

  20-04-2018

  Partnership Becel

  De 100% plantaardige margarine van Becel: waar is het eigenlijk van gemaakt? En verschilt margarine echt één molecuul van plastic? Het gebeurt regelmatig dat fabels als feiten worden aangenomen.

 • Momentmarketing met Pasen

  11-04-2018

  Momentmarketing Zet de bloemetjes buiten met Pasen

  Bij moment marketing draait het om het inhaken op het juiste moment. Pasen is tijdens het voorjaar hét ideale moment om je als merk te verbinden aan de meest invloedrijke influencers. In deze case worden een aantal voorbeelden van creatieve momentmarketing tijdens Pasen uiteengezet.

 • Atout France x Sunweb

  14-03-2018

  Boeking Atout France x Sunweb

  In samenwerking met Atout France en Sunweb heeft Leonie van GewoonWatEenStudentjesAvondsEet.nl zich tussen de jongeren begeven in Les Orres. Hier heeft ze het Franse wintersportleven ontdekt en ze was laaiend enthousiast!